Arxius

Concert SERGI RAMIREZ

Señor Ramirez o el que és el mateix Sergi Ramirez, cançons on es recullen les melodies de tota una vida, entre records i melodies que evoquen l’essència del pop rock més emblemàtic.

Concert PORTO BELLO

Els orígens de Porto Bello neixen a Altafulla el mes d’octubre de 2015 de la complicitat de dos germans, Joanet (bateria de Buhos) i Tonet Blàzquz. 

 

Les ganes d’aportar festa, disbauxa i entreteniment al panorama musical català són els principals motius pels quals es decideix a començar a compondre el primer disc de Porto Bello i a muntar el grup. 

 

Entre l’ska i el rock, i amb un repertori de gran varietat entre gèneres musicals, el quartet altafullenc es va consolidar…

Concert BANDA NEON

Una nit de festa no es pot il.luminar de qualsevol manera. Apaga el llum de sempre, encén el lila de la Banda Neon i benvinguts a una gresca on res és impossilbe. 

 

Ofereixen un concert brillant i esplendorós de dues hores i mitja de versios, que frueix entre els temes mítics de la música disco dels 80, la millor ruba i el rock de tots els temps, i fins i tot per al reggeton i trap més actuals. 

 

Banda Neon són una colla d’il.luminats amb un tacte exquisit per servir el repertori…

Concert SUU

 

La Suu ja és una de les promeses catalanes més seguides i escoltades de l’actualitat. Després de triomfar a les xarxes socials a través del seu canal de Youtube i d’Instagram, on ja acumula més de 48.000 seguidors, per petició popular arriba el seu esperadíssim primer disc, “Natural” (Halley Records, 2018).

Concert JOAN ROVIRA

Premiat com a millor disc d’autor 2018 i artista revelació 2016 pels premis Enderrock. 

 

La seva música combina els ritmes més llatins i caribenys amb el pop rock més actual. El secret de l’èxit de Joan Rovira és el cocktail entre l’energia del seu directe, el missatge d’unes lletre que enganxen i la interacció de l’artista amb el seu públic. Un públic transversal i fidel qeu el segueix allà on toca. 

 

Autor de la canço Germans de Llengua, també ha col.laborat a l’últim…

DJ’S SEÑORAS QUE PINCHAN

Neixen de l’Associació el Cubell amb la intenció de reivindicar el paper de les dones d’una certa edat als escenaris. L’experiència ése un grau, i aquestes Señoras així ho demostren als plats amb una gran cultura musical que fa ballar el públic a ritme de diferents estils com el jazz, cúmbia, ritmes llatins, salsa, rumba… Odien el reggeton però s’ho permeten tot. 

 

https://elcubell.com/

 

 

Demostració de ball. FAME CUBELLES

 

 Dins del programa d’actes de la Festa de la Verema, l’escola de ball FAME Cubelles farà una demostració de diferents  modalitats de ball 

 

 @famecubelles