Arxius

15è Festival de cant coral Vila de Cubelles

A partir de les 18.00h., a l’església de Santa Maria, 15è Festival de Cant Coral Vila de Cubelles amb la participació de l’Orfeó Renaixença de Mollerussa, la coral Rocafort de Sant Julià de Lòria (Andorra) i les corals Cor L’Espiga, Cor Espig@ XXI i les Espiguetes del Cor l’Espiga de Cubelles.

Cantada de caramelles

Tradicional cantada de caramelles, a càrrec del centenari Cor l’Espiga de Cubelles. 

Els cantants de la coral faran un recorregut per la vila finalitzant a la plaça de la Vila, per cantar els seus tradicionals cuplets. 

Cursos de vela 2019

Cursos particulars i/o per parelles destinats a tots aquells que vulguin aprendre a navegar amb les diferents embarcacions que disposa el Club Marítim Cubelles.

 

Des de cursos d’optimist per als mes petits fins a cursos de Patí de vela per als adults més atrevits. Possibilitat de realitzar el curs amb una altra persona. Ens adaptem al nivell de l’alumne.

 

Nivells d’iniciació, perfeccionament i competició.

Campus de Vela 2019

El nostre campus te com a objectius principals: practicar l’esport de la vela, divertir-se i conèixer l’entorn nàutic que ens envolta.

 

Va destinat a tots aquells alumnes d’entre 6 i 16 anys que s’inicien o que volen perfeccionar el seu nivell de navegació.

 

Gràcies als nostres tècnics experimentats, amb experiència i titulats per la federació catalana de vela podem garantitzar que els alumnes aprendran de la mà dels millors professionals.

Processó de Divendres Sant

La tradicional processó del Via Crucis de Divendres Sant sortirà de l’església de Santa Maria de Cubelles i farà un recorregut pels principals carrers del nucli antic.

Col·locació llamborda Stolpersteine

L’escultor alemany, Gunter Demnig, serà l’encarregat d’instal·lar personalment la llamborda Stolpersteine en homenatge al cubellenc assassinat al camp d’extermini nazi de Mauthausen, Josep Agustí Bombui, de cal Tit.

Dia de la dansa 2019

Programa

De 10.00 h. a 11.30 h. Màster Class de zumba amb Núria Rodríguez,Lidia Cerrato i Pep Durán.
De 11.30 h. a 12.00 h. Exhibició de balls (tango, txa-txa-txa i rueda de casino) i ball de participació oberta. A càrrec de l’associació esportiva Balls de Saló Tempo de Ball.
De 12.00 h. a 13.30 h. Exhibició de balls (funky, hip hop, ballet, castanyoles, dansa oriental, sevillanes, zumba, …). A càrrec de l’escola de dansa Eva Film.
De 17.30 h. a 18:30 h. Exhibició de balls (funky,…

Trobada gegants, capgrossos i bestiari infantil

Com hi pots participar?

Si sou una entitat, associació, esplai, etc. : esteu convidats a participar com a grup amb els vostres gegants, capgrossos o bèsties! Posa’t en contacte amb El Cubell i t’explicarem com fer-ho (Josep Vidal tel. 677 293 261 / Anna Morcillo 610 266 049). Ens encantaria que participéssiu!
Si ets un nen o una nena: també estàs convidat/da a participar de manera individual, en família o amb amics! Vine amb el teu capgròs, gegant o bèstia i participa a la cercavila….

‘La cuina medieval catalana (segle XIV-XV)’

Conferència i tast gastronòmic a càrrec de Manel Talavera i Marc Balanza.

Acte organitzat per la regidoria de Turisme, Comerç i Fires de l’Ajuntament amb la col·laboració del restaurant Cal Tala i del GEC Amics del Castell, dins la VII Fira Cubelles Medieval.

 

Més informació: https://amicscastell.blogspot.com/2019/04/divendres-12-dabril-19.html